HOE WERKT EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ SALON SPROET?

Salon Sproet werkt met een pre-filled Teeth Whitening systeem waarbij de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel. Er wordt dus niet gewerkt met mondspreiders. Dit is onaangenaam.  
Uw tanden worden op een comfortabele wijze 5 -15 tinten lichter in 20 minuten.

IS EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ SALON SPROET VEILIG?

Bij Salon Sproet wordt er gewerkt met een peroxidevrije Teeth Whitening formule. Dit is veilig en geschikt voor gevoelige tanden. De gel tast het glazuur, tandvlees en vullingen niet aan en de behandeling kan probleemloos worden herhaald. 

Sinds 1 november 2012 mogen alleen tandartsen bleken met waterstofperoxide. Het gehalte aan peroxide in de bleekgel bij de tandarts is maximaal 6%. Deze regels gelden voor alle landen binnen de Europese Unie. De reden van deze veranderde regelgeving is het grote aantal klachten als gevolg van behandelingen met waterstof peroxide. Denk hierbij aan gevoelige tanden en pijnlijk tandvlees.
Omdat het gehalte  aan peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn, is de duurzaamheid verminderd. Daarom stappen steeds meer tandartsen over op peroxide vrij bleken.

KAN DE TEETH WHITENING BEHANDELING OOK TOEGEPAST WORDEN OP ONDERSTAANDE ONDERDELEN?

Bij Salon Sproet worden ook kronen, vullingen en kunstgebitten behandeld. 

HOE LICHT WORDEN MIJN TANDEN?

Na een Teeth Whitening behandeling bij Salon Sproet worden uw tanden 5 - 15 tinten lichter in slechts 20 minuten. U krijgt na een behandeling uw natuurlijke tandkleur terug

De kleur van uw tanden wordt bepaald door genetische factoren. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald. Daardoor heeft de een wittere tanden dan de ander. De kleur van de tand wordt voornamelijk bepaald door de kleur en dikte van het tandbeen. Het glazuur van tanden en kiezen is vrijwel doorzichtig. Het tandbeen schijnt door het glazuur heen. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.
Ook wordt de kleur van uw tanden bepaald door consumptie. Denkt u hierbij aan roken en eten en drinken met veel kleurstof.
De kleur van uw tanden wordt ook bepaald door uw mondverzorging (tandarstbezoeken, aantal keer poetsen en flossen per dag).

WAT IS BELANGRIJK NA EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ SALON SPROET?

Omdat de tanden de eerste 24 uur na de behandeling gevoeliger zijn voor kleurstoffen is het belangrijk om goed op te letten wat u eet en drinkt. Het advies is om na een behandeling de eerste 3 uur niet te eten en alleen water of melk te drinken. Het is daarom verstandig om vooraf wat te eten. 

Er wordt aangeraden de eerste 24 uur geen eten en drinken met veel kleurstoffen te consumeren zoals koffie, thee, rode wijn, cola en rode sauzen. Ook wordt het afgeraden binnen 24 uur te roken.

HOE LANG IS HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Het resultaat is gemiddeld 4 maanden zichtbaar. 

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ SALON SPROET?

Een behandeling bij Salon Sproet kost 89 euro.

Actie! Nu een behandeling voor 59 euro i.p.v. 89 euro!


WAT IS LASH VOLUME LIFT?

Lash Volume Lift is een behandeling waarbij de wimpers worden gelift en gekruld zonder gebruik te maken van klemmen of wimperextensions. 
Salon Sproet werkt met siliconen pads en milde maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade richten aan de natuurlijke wimpers. Lash Volume Lift zorgt voor extra volume van de wimpers door keratine, collageen en vitamine E.
Als finishing touch worden de wimpers geverfd voor een perfecte maar natuurlijke look!

HOE LANG IS HET RESULTAAT ZICHTBAAR?

Het resultaat is gemiddeld 6 tot 9 weken zichtbaar.

WORDT ER GEBRUIK GEMAAKT VAN NATUURLIJKE INGREDIENTEN?

Salon Sproet gaat voor duurzaamheid en natuurlijke materialen. Veel andere merken maken gebruik van chemische, voordeligere ingrediƫnten. Die zijn echter niet goed voor de natuurlijke wimperhaar en kunnen het haar ernstig beschadigen.

Salon Sproet maakt gebruik van keratine in lotion 1. Dit product bevat CYSTEAMINE HCI, een veel zachter ingrediĆ«nt dat vergelijkbaar is met de natuurlijke cyteamine/keratine van de wimperhaar. Dit helpt de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LASH VOLUME LIFT EN WIMPERPERMANENT?

Met wimpersliften volgens de Lash Volume Lift methode worden de natuurlijke wimpers door middel van een unieke behandeling met siliconen pads gelift. Er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke wimperkrultangen die wel gebruikt worden bij wimperpermanent.
De klemmen en rollers die gebruikt worden bij wimperpermanent kunnen zorgen voor broze wimpers. Hierdoor breken de wimperhaartjes sneller af omdat de haartwortel niet genoeg voeding krijgt.
Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. 
Lash Volume Lift bij Salon Sproet is daardoor dus een zachte en veilige behandeling, die geschikt is voor elke wimpersoort- en lengte.

WAT IS BELANGRIJK NA EEN LASH VOLUME LIFT BEHANDELING BIJ SALON SPROET?

Na een Lash Volume Lifting is het verstandig te letten op de volgende punten:
* Vermijd stromend water direct op de wimpers gedurende de eerste 24 uur
* De eerste 24 uur na de behandeling niet wrijven in de ogen
* De eerste 24 uur ook geen mascara gebruiken

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN LASH VOLUME LIFT BEHANDELING?

Een behandeling bij Salon Sproet kost 55 euro inclusief wimpers verven.

U kunt ook alleen uw wimpers laten verven. Dit kost 10 euro bij Salon Sproet en het resultaat is gemiddeld 3 tot 4 weken zichtbaar.